Kontakt

Bayerische Pension

Adresse: 9737 Bük,
Gyurácz utca 6/A.
Telefon:
+36-94/358-324
Handy:
+36-30/9970-645
E-mail:
info@bajorpanzio.hu

LandkarteGästebuch


Járt már nálunk? Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon rólunk vagy akár weboldalunkról!

Köszönjük...


A vendégkönyv bejegyzései (A véleményezések csak moderálás után jelennek meg.)


Világi Judit és Hargitai Viktor – 2015. november 16.

Kedves Bajor Panzió!

Ezúton is szeretnénk köszönetet nyilvánítani az Önöknél eltöltött hétvége után.

Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. A szobánk szép, elegáns és tiszta volt. Az ellátás az étteremben is nagyon kielégítette az elvárásainkat. Bőséges adagok a főétkezések során, valamint a nagy választék a reggeliknél is remek volt.

A privát jakuzzi kellemes hangulata pedig nagyszerű élmény volt! Köszönjük!

Remélhetőleg visszatérünk még Önökhöz!


Üdvözlettel: Világi Judit és Hargitai Viktor


Betuker Péter – 2015. augusztus 10.

Köszönjük, Bajor Panzió! Nagyon jól éreztük magunkat. Három csodálatos napot töltöttünk Önöknél. Jól felszerelt szobák, tisztaság, rend, kellemes környezet, ízletes és bőséges reggeli és vacsora.... és külön dícséret Attila pincérnek, akiben egy szolgálatkész ,,békebeli"" pincért ismertünk meg.


Sárvári György és Katalin – 2014. március 24.

Kedves Bajor Panzió vendéglátó csapata!

2013 októberében fürdő- és gasztronómiai élményekre vágyva utaztunk Svédországban élő barátainkkal Bükre.

A Bajor Panzió Étterem interneten kínált kényelme és a félpanziós étkezés gazdag választéka mellett a személyzet udvarias és kellemes modorával járult hozzá egyhetes ott tartózkodásunk 5*-os eltöltéséhez.

2014. február közepén az őszi szép emlékekre vágyva tértünk vissza párommal négyéjszakás pihenésre.

Nem csalódtunk, a szállás komfortja (7-es szoba), az étterem választékos és ízletes kínálata fogadott ismét bennünket, és tette emlékezetessé a Valentin naphoz kötött hosszú hétvégénket, amit ezúton is megköszönünk!

További sikeres működést és sok elégedett vendéget kívánunk!

Üdvözlettel :
Sárvári György és Katalin


Dietrich Heinz – 2014. március 20.

Wir fahren schon viele Jahre nach Bük und Übernachten in Bajor Penzion und Etterem und sind immer wieder sehr zufrieden. Das letzte mal waren wir im März 2013 und jetzt nim März 2014 fahren wir wieder und freuen uns schon auf die gute Unterkunft und das nette Personal in der Penzion genauso im Etterem, wo auch sehr gut gekocht wird. Also bis bald.


Wimmer Dávid – 2013. augusztus 30.

Köszönjük az elmúlt öt napot. Az ételek kiválóak és bőségesek voltak, kiemelve a bundás kenyeret, amit a harmadik napon sajnálattal hiányoltam a reggeliből. A szakácsot nyugdíjas éveiben szeretettel várjuk itt nálunk Pesten :) Az ellátás kiváló! A környék gyönyörű.

Valószínűleg megfordulunk még Önöknél.

Üdvözlettel: Annamária & Dávid


Zimmermann Ferenc – 2013. augusztus 27.

2013. augusztus 17-23. között voltunk vendégei a háznak és feledhetetlen hetet töltöttünk el itt. Az ételek kiválóak és finomak, és szemet gyönyörködtetőek is egyben! És a mennyiséggel sincs gond!!!

A szálláshely nagyon kényelmes volt! (Elvittem volna magammal az ágyat haza. :-))

Külön szeretném megköszönni az ellátást az étterem dolgozóinak, úgy a szakácsoknak, mint a pincéreknek, akikkel szinte baráti lett a visszonyunk.

Summa-summárum: klassz hely!!!! Ajánlani tudom mindenkinek, aki erre a vidékre szeretne jönni pihenni, vagy csak épp átmenőben jár erre!!!

Nem mellesleg a környék tele van fürdővel és látnivalóval!!!

Köszönjük a csodás élményt Bajor Panzió!!!

Zimmermann család


Dr. Fred – 2013. március 28.

“Warm Bayer feeling!”

We spent 4 days in Bajor Panzió, Bük, Hungary. It was one of our best expeience ever. There are 2 kinds of rooms: silver and gold. We were in a gold one on the first floor: very modern furnitures, free wired internet connection, led tv, balcony, etc. It was very friendly, clean and bright.

There is a restaurant downstairs where we had our breakfast and dinner. The quisine was good and the waiters are very warm-hearted, good people. We felt like home.

Their friendly environment attracks us to spend some more time there next year.


Kozdrony Péter – 2012. szeptember 14.

Kedves Attila!

Szeretnénk megköszönni Önnek és a Panzió minden dolgozójának, hogy az ajándéklevéllel megajándékozott szüleink kipihenve, feltöltődve, élményekkel gazdagodva tértek Önöktől haza.

Nagyon dicsérték a szállást, a finom ételeket és a kedves, figyelmes személyzetet.

Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert és elégedett vendégeket kívánunk!

Üdvözlettel: Kozdrony Péter és Kozdrony-Tulok Viktória


Noémi és Tamás – 2012. július 22.

Kedves Bajor Panzió!

Köszönjük ezt a csodálatos három napot! Bár az idő egy kicsit mostoha volt hozzánk, de kárpótolt minket a kényelmes és komfortos szoba és az első osztályú kiszolgálás. Külön köszönet Tóth Attilának, aki remek koktélt tud készíteni, és minden tekintetben segítőkész. Ha legközelebb Bükre megyünk már nem kérdés számunkra, hogy csakis a Bajor Panzióban szállunk meg. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!

A legközelebbi viszontlátásra!

Üdvözlettel:

Noémi és Tamás


Nagy Dénes, Ági – Mintler Gábor, Andi (Szlovákia) – 2012. június 12.

Kedves Bajor Panzió Vezetősége és Személyzete!

2012. június 8-tól voltunk két éjszakát ott, és nagyon jól éreztük magunkat. Minden nagyon szép volt. A szálláshelyünk szuper volt. A jakuzzi isteni élményt nyújtott. A kiszolgálás az étteremben hibátlan, és az ételek kiválóak és nagyon finomak voltak. Csak jót tudok írni és mondani. Köszönet a felejthetetlen élményekért!

Üdvözlettel: Dini – Ági, Gabi – Andi


Kopornai István, Szentendre – 2012. május 15.

Tisztelt Bajor Panzió és Étterem Vezetője!

2012. május 12-én hétvégén a Bükfürdő Rallye volt a programunk. Párommal vacsorázási lehetőséget kerestünk, és mivel az éttermük Lyoness termékpartner, Önöket választottuk. (És milyen jól tettük!) Mikor megérkeztünk, már sok vendég volt, de a pincér mintha minket várt volna, udvariasan fogadott és hellyel kínált. Az étlapból cigánypecsenyét és favágószeletet választottunk. A favágószeletet nem ismertem, (most már a kedvenceim közt jegyzem), de a felszolgáló segítőkészen ismertette és kedvet csinált hozzá. Az ételeket viszonylag időben kihozták. Ez általában a minőség rovására megy, de ez esetben nem! A húsok jól átsütve, gusztusosan tálalva kerültek asztalra. A látványánál már csak az íze volt fantasztikusabb. Ezt nevezik konyhaművészetnek. Egymás ételét kóstolgatva – „hogy ilyet még nem ettél” – fogyasztottuk el a nem kis adagot. Egy desszert még tervben volt (nutellás, banános palacsinta), de legközelebb majd kiéhezve megyünk, és azt is megkóstoljuk. A számla rendezésekor Erzsébet-utalvánnyal is tudtunk fizetni, és a Lyoness kedvezményt is egyből érvényesítették. A szakácsok és a pincérek a sok vendég mellett is profin tették a dolgukat.

Gratulálok, hogy ilyen nagyszerű csapatot vezet!

Köszönettel: Kapornai István, Szentendre

U.i.: Kérem, ha lehetőség van rá, küldjék el a favágószelet receptjét. Bár ez olyan, mintha egy festőművészt kérdeznék meg, hogy milyen festékkel és ecsettel tudom megfesteni a képét.


Trencséni Krisztina, Szàzhalombatta – 2012. április 20.

Két éjszakát töltöttünk csak nálatok, de ez idő alatt kitűnően éreztük magunkat. A szoba nagyon szép és tiszta volt, az étel kiválò, a hangulat pedig családias. Mindenki nagyon kedves!

Reméljük, nyáron megint eljutunk hozzátok!
Csak így tovább!

G. Tamás és T. Kriszti, Százhalombatta


Bere Árpád, Gyula – 2012. március 5.

Köszönjük szépen a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat abban a gyönyörű környezetben, kellemes szobában!

Reméljük, visszajutunk még a gyerekekkel is!


Valent Viktória, 1118 Budapest, Muskotály u. 22. – 2012. január 22.

Kedves Bajor Panzió!

A párommal egy igazán remek hétvégét töltöttünk el Önöknél! Igaz, előbb haza kellett jönnünk a kisgyermekünk miatt, de az az idő, amit ott töltöttünk, szuper volt. Udvarias, kedves kiszolgálás, és minden ott dolgozó nagyon kedves és figyelmes! Nagyon szép, tiszta és hangulatos volt a szoba, amit kaptunk, és az ételek is nagyon finomak voltak. Egy élmény volt, hisz itt igazán ki lehet kapcsolódni. Csak így tovább...!!! :-)

Tóth Gábor és Tóth-Valent Viktória


Marietta, Göd – 2012. január 16.

Kellemes környezetben, barátságos kiszolgálással találkoztunk, ajánlani fogom mindenkinek! Valamint nagyon jókat ettünk.


Tikka, Budapest – 2011. szeptember 5.

A Panziónak van egy alaphangulata (első képi megjelenés), ami kedvező hatással van az érkező vendégekre, jelen esetben ránk is.

A szállás rendkívül tiszta, rendezett. Személyzet nem volt soha a vendég közelében, de ha kellett valami, azonnal megoldódott. A vendéglátás és ezzel együtt az ételek minősége, mennyisége rendben volt. Inkább többet kaptunk, mint amire szükségünk volt. 2008-ban minőségi díjat kapott a Panzió, szerintem a minőség továbbra sem változott. A többi már csak a vendég dolga. Természetesen legjobb autóval odaérkezni, hogy a panzió adta lehetőségeket jobban ki tudja a vendég használni, ezért jelen esetben nem tudtunk minden ajánlattal élni. A vonat sincs túl messze (mi azzal érkeztünk). A heti szabadidőnk kellemes körülmények közt telt el. A személyzet minden esetben segít a vonathoz való közlekedésben!!!


Ördögné Juhász Judit, Ács – 2011. augusztus 6.

Kedves Attila!

Segítőkészségét köszönjük Önnek és az étterem személyzetének egyaránt!

Mindannyian meg voltunk elégedve a szállás és az étel minőségével. Reméljük, hogy egyszer majd hosszabb ideig is módunkban áll megszállni Önöknél!


Ati, Helga, Danci, Füzesabony – 2011. július 11.

Köszönjük ezeket a csodálatos napokat. Ez egy álom volt. Jó idő, jó hely, isteni az étel, kedves a személyzet. Azt hiszem, ajánlani foglak titeket.

Köszönjük!!!!!!!

Jázminnak puszi, nem tudtunk elköszönni tőle.


B. J., Budapest – 2011. május 30.

Sziasztok!

Kellemes három napot (május 27-28-29.) töltöttünk el nálatok. Mind a szállás, mind a kiszolgáló személyzet kifogástalan. "Tesztelő országjárásunk" során az idei év eddigi felfedezettje lett a Bajor Panzió, melyet az éttermekkel-szállásokkal foglalkozó blogomban pozitív jelzőkkel fogok elárasztani. Egy dolgot sajnálok, hogy az egész csülköt elfelejtettem lefotózni, de majd pótoljuk. :-) Mindenesetre az íze mennyei!

Mindenkinek ajánlom a helyet, kíváló ár/érték arány.

A mottójukhoz szorosan tartják magukat!

Baráti üdvözlettel,

a 4-es szoba lakói


Barnaki-Tóth Brigitta, Varászló – 2011. május 26.

Mi két éjszakát töltöttünk el a panzióban, minden nagyon szép volt, barátságos volt a személyzet, és az ételek is finomak voltak.

Egy probléma volt, hogy fizetéskor nem számolták bele az eurorest-es csekket.


Németh Eszter, Budapest – 2011. május 11.

Két napot töltöttünk párommal és gyermekünkkel a panzióban, ami felejthetetlen élményt nyújtott. A tulajdonosok, a pincérek kedvesek, barátságosak, segítőkészek. Az ételek minősége, a szoba berendezése és tisztasága 5*. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


Szép Béla, Görcsöny, Aszódi u. 23/B. – 2011. április 7.

2011. március 31-től hat kellemes napot töltöttünk feleségemmel a Bajor Panzióban. Csendes, tiszta ház, barátságos személyzet, kitűnő konyha. Mindenkinek ajánlom, fiatalnak, idősnek egyaránt.


Vancova Maria, Praha – 2010. augusztus 26.

Naprosto korektní, čisté, krásné ubytování, jídlo a obsluha na nejvyšší úrovni, velmi vstřícné chování dokonce i v češtině. /trošku/ vřele doporučuji i pro rodiny s dětmi. je tam vybavení i pro ně, bazén v místě. termální koupaliště 800 metrů lze jet i v případě horšího počasí.


Köblösné Demeter Andrea, Mátészalka – 2010. augusztus 3.

Kedves Attila!

Az elmúlt egy hétben nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Bükön, amit elsősorban nektek köszönhetünk!!! Remek ételek, udvarias kiszolgálás, tisztaság, és nem utolsó sorban nagyon korrekt árak jellemezték ezt a hetet. Családom nevében is mindenkinek nagyon tudom ajánlani panziótokat és az Édent, ahol mi voltunk elszállásolva. Mi biztosan el fogunk még látogatni hozzátok!!!


Gillach Balázs, Budapest – 2010. július 6.

Kedves Attila!

Csak szeretnénk megköszönni az elmúlt egy hetet!!! Remekül éreztük Magunkat, rendkívül szép, csendes város Bük, az igazi pihenés paradicsoma a Bajor Panzió!!! Kifogástalan volt a szállás, az éttermi kiszolgálás is hibátlan, jobbnál jobb ételeket fogyaszthattunk és még sorolhatnám.... Egy szónak is száz a vége: nagyon jól éreztük magunkat a Bajor Panzióban!!!

Köszönjük Szépen!

A mihamarabbi viszontlátásra!!!

Üdvözlettel: Anita & Balázs


Peter, Augsburg – 2009. november 1.

Hallo Attila,

nochmals vielen Dank für die liebe Gastfreundschaft in Deinem Haus und nochmals viele Grüsse an Robert (seiner Mannschaft ein Lob für die tolle Verköstigung), Mischa und Elisabeth.

Grüsse aus Augsburg von Gitti, Peter, Angelika und Karl-Heinz


Kollár Eszter, Dávod – 2009. szeptember 9.

Augusztusban voltunk (sajnos csak) négy napot a panzióban. Nagyon szép és jó volt minden. A kiszolgálás az étel minősége 5*. Nagyon kedvesek a pincérek is. A szoba minősége is tiszta volt, és nagyon szépen rendezett.
Mi csak ajánlani tudjuk, és reméljük hogy többször is eljutunk még ide.


Vanyó család, Eger – 2009. augusztus 26.

Egy hetet nyaraltunk itt augusztusban, a szállásunk az Ifjúság úti apartmanban volt. :-) Az ellátásunk nagyon szuper volt. :-) Kitűnő ételek, udvarias, kedves, vendégszerető kiszolgálásban volt részünk. :-) A panzió medencéjében is fürödtünk, ping-pongoztunk és tettünk egy nagy túrát a Fertő tóhoz a panzió kerékpárjaival. Összességében nagyon jól éreztünk magunkat, felejthetetlen élményekkel tértünk haza és reméljük, hogy még egyszer visszajövünk ide. :-) Köszönet Mindenkinek. :-)

Tisztelettel: Vanyó család


Pártlné P. Teréz, Mány – 2009. június 29.

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a Forrás utcai apartmanban. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás nagyon szép és tiszta volt. A félpanziós ellátás pedig nagyon pazar. Az éttermüket mindenkinek ajánlom! Mi biztosan visszatérünk még.


Varga Antal és felesége, Bőszénfa – 2009. június 19.

2009 júliusában vettük igénybe Eurorest csekkel a Bajor Panziót. Hat kellemes napot töltöttünk el, jól éreztük magunkat. A szoba tiszta, az udvar rendezett, a medence tökéletes volt. Jót fürödtünk a büki gyógyfürdőben. A környék összes látnivalóját megnéztük, Kőszegen, Cenken, Fertődön, Sárváron és Siklóson is. Jó volt visszatérni a Panzióba, minden este a kiadós vacsorát elfogyasztani az udvarias és segítőkész pincérek között. Köszönjük nekik
és a személyzet minden tagjának, valamint a Panzió vezetőjének ezt a kellemes hat napot.

Ajánlom mindenkinek, aki megteheti, hogy nyaralni megy; válassza ezt a Panziót!


Kárpáti György, Miskolc – 2009. június 1.

2009. május végén két éjszakát töltöttünk a panzióban teljes megelégedettségünk mellett. Kiemelten elégedettek voltunk éttermükkel, melyben a favágó szelet és a csülök nagyon finom volt. A kiszolgálásunk is igen udvarias és figyelmes volt. Lehetőségeink szerint ismét igénybe kívánjuk venni szolgáltatásukat. Ha a favágó szelet receptjét elküldenék, nagyon szivesen vennénk.


Jónás József, Andornaktálya – 2009. február 25.

Tökéletes kiszolgálás, finom ételek, nagyon kellemes hetet töltünk el. Mindenkinek ajánlom.


Csicsai László, Nagymegyer, Szlovákia – 2008. augusztus 17.

Öt napot töltöttünk augusztusban az Önök panziójában. Nagyon meg voltunk elégedve a szállással és a kiszolgálással egyaránt. A személyzet nagyon kedves és udvarias volt, az ételek pedig tökéletesek. A pihenésre vágyó nyaralóknak maximálisan ajánljuk. Reméljük jövőre újra eljutunk ide. Mindent köszönünk!

Tisztelettel:

Csicsai László és felesége


Knőbl Anikó, 7632 Pécs – 2008. augusztus 11.

Egy hetet töltöttünk itt Eurorest csekkel és nagyon jól éreztük magunkat! Az ételek finomak és bőségesek, a panzió nagyon szép és tiszta, a kiszolgálás a pincérek jóvoltából kifogástalan. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!


György Ildikó, 1039, Budapest – 2008. június 27.

Eurorest hotelcsekk felhasználásával egy hetet töltöttünk nászútként ez év júliusában a Petőfi utcai apartmanban.

Remek volt minden. Mindenki barátságos, előzékeny, kedves, segítőkész. Az étkek nagyon finomak voltak és bőségesek. A masszázs nagyon jó volt, kerékpároztunk, úsztunk, labdáztunk a medencében....

Jobban nem érezhettük volna magunkat!

Köszönöm a lehetőséget.

Gy. Ildikó


Diggest János, Budapest – 2008. június 19.

Gratulálok, a top 100 legjobb magyar étterem helyezésért. Olvastuk a Népszabadságot.

A csülök egyben-burgonyával szenzációs volt, jobb mint Münchenben.

János-Budapest


Kovácsné Dávid Szilvia – 2008. június 14.

Sziasztok!

2008 júliusában töltöttünk itt négy napot, ami nagyon kellemes volt. A szállás tiszta, az ételek nagyon finomak, különösen a cigánypecsenye; csak ajánlani tudom mindenkinek. Mind a házigazda (Attila), mind a két pincér (Robi és Laci) nagyon kedves és segítőkész. Ha erre járunk, mi biztos, hogy csak itt szállunk meg. Köszönünk mindent a panzió személyzetének!

Üdvözlettel:

Szilvi és Lajos


Berni, Koroncó – 2008. június 8.

A elmúlt egy hetet töltöttük három barátnőmmel a panzióban, én személy szerint nagyon megvoltam elégedve mindennel. A kiszolgálás, a szakácsok finom főztje kiváló volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a pihenése kerek legyen.


Dietrich Heinz, D-04600 Altenburg – 2008. május 13.

Wir waren im Juni 2007 in der Pension. Es hat uns sehr gut gefallen. Das Personal war sehr nett. Essen und Trinken war sehr gut. Wir können das Haus nur weiterempfehlen. Da es uns so gut gefallen hat, werden wir in diesem Jahr (2008) wieder in die Bajor Panzio im Juni kommen.


Ugroczy László, Csákány, Szlovákia – 2008. március 24.

2008 husvét hetét es az ünnepeket is Eurorest csekk felhasználasaval az egész családommal együtt töltöttük a Bajor Panzióban. A kellemes napokat köszönhetjuk a szívélyes, csaladias fogadtatásnak, valamint a hibátlan személyzetnek. Nagy hangsúlyt fektetnek minden igényt kielegítően a tisztaságra és a kitűnő konyhára.

Reméljük, a nyári időszakban is eljutunk ide, hogy kihasználhassuk a kinti medencét. És mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Ugroczy László és családja


Nagyné Piriczki Marianna, Ráckeresztúr – 2008. március 3.

Csatlakozom az előttem lévőhöz, mert én is ott voltam, és minden szava igaz! Puszi a bükieknek, Marianna

Ui: Augusztusban visszatérünk, és aki nem szereti a vidám lányokat, az ne ekkorra foglaljon
szállást!


Pálfi Mariann, Ercsi – 2008. március 2.

2008. február utolsó hétvégéjét tölthettem hetedmagammal a Bajor Panzióban. A szállás tiszta, igényes, a személyzet – elsősorban Laci, a vidám pincér – NAGYON kedves!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi visszatérünk.

Köszönjük: Vali, Évi, Marcsi, Anikó, Annamari, Hermi, Mariann


Erika és Barnabás, Székesfehérvár – 2008. január 25.

Már második alkalommal voltunk a Bajor Panzió vendégei; a 2008-as évet a kedves vendégekkel és még kedvesebb vendéglátóinkkal köszöntöttük! Utána még négy csodálatos napunk volt arra, hogy pihenjük, élvezzük a fürdőt, a tiszta levegőt, és nem utolsósorban a rendkívül udvarias, kedves, szolgálatkész kiszolgálást a finomabbnál finomabb ételek mellett!!! Legközelebb már nemcsak vendégként, hanem barátokként is érkezünk!

Erika és Barnabás


Iloka Marcsi és Zoli, Tokod – 2007. december 28.

Novemberben töltöttünk egy hétvégét EUROREST csekkel a Bajor Panzióban. Nagyon jól éreztük magunkat. Barátságos és segítőkész volt a személyzet. Családias volt a légkör. Az étel finom és bőséges volt.

Remélem, jövőre is élvezhetjük a panzió vendégszeretetét.


Dr. Bagi Mária és családja, Makó – 2007. november 5.

2007. október végén Eurorest csekkel üdültünk a családommal (négyen) a Bajor Panzióban, és nagyszerű vendéglátásban volt részünk. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, a szállás kényelmes, tiszta (a Forrás utcai apartmanházban laktunk, utolsó éjszaka a Bajor Panzió főépületében).

Mindenkinek csak ajánlani tudom, minden úgy van, ahogy a honlapon le van írva...

Talán az okozott kis csalódást, hogy wireless internet-kapcsolat csak az étteremben volt, a szobákban nem. No de elsősorban kirándulni, fürdeni, üdülni mentünk, abban meg nem volt hiba... Smile

Üdv: BM


Aniék, Gödöllő – 2007. augusztus 17.

Csodás napokat töltöttünk el a panzióban. A szállás igényes, ugyanakkor otthonos, az étterem rendkívül színvonalas volt. A személyzet és a vezetőség udvarias, barátságos és figyelmes.

Amit egy kicsit hiányoltunk, hogy nincs lehetőség esti szórakozásra. Javasoljuk zenés kerti party megrendezését, persze a helyi körülmények figyelembevételével.

Igazi vérbeli vendéglátóink voltak, köszönjük. Reméljük találkozunk még.


Brezovszki Ferenc, Paks – 2007. július 30.

EUROREST csekk igénybe vételével július utolsó  hét napját töltöttük a Bajor Panzióban. Igen kellemes hetünk volt. Kényelmes szobát kaptunk. Szobánk és a panzió egész területén igen igényes tisztaság és rend volt.

Félpanzios ellátást kaptunk, amivel meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora is igen bőséges és ízletes volt, fogyókúrázóknak nem ajánlom. A kiszolgálás gyors és udvarias. A fördőmedence vize kellemes, tiszta.

Ha lehetőségünk lesz rá, akkor jövünk még ide!! Mindent ezúton is köszönünk a házigazdának!!!

Feri és Ica Paksról


Judit és Robi, Budapest – 2007. június 18.

Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Bajor panzióban a múlt héten, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.
Az étel bőséges és rendkívül ízletes volt, a kiszolgálás gyors és udvarias, a szoba kényelmes, csendes. A szolid áraik pedig magukért beszélnek!

Köszönjük még egyszer is,

Judit és Robi


 
Zurück zur Vorseite!
Bayerische Pension - MagyarBayerische Pension - németBayerische Pension - oroszBayerische Pension - csehBayerische Pension - angol