Kapcsolat

Bajor Panzió , Felnőtt barát Bük-Bükfürdő 12+

Cím: 9737 Bük,
Gyurácz utca 6/a.
Telefon:
+36-94/358-324
Mobil:
+36-30/9970-645
E-mail:
info@bajorpanzio.hu
További információk

Írjon nekünk!

 

Foglaljon szobát!

 

Legyen a vendégünk,

vagy lepje meg szeretteit ajándékutalványunkkal!

 

Ismerjék meg településünket, mártózzanak meg a büki gyógyforrásban,

és győződjenek meg Önök is szolgáltatásaink magas színvonaláról!

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Mert az élmény örökre megmarad...

 

http://bajorpanzio.webgenerator.hu/hu/szobafoglalas 

 Bük és környéke


Bük, Bükfürdő

Bük Bükfürdő a Dunántúlon, Vas megye északi részén, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál fekszik. Budapestről az M1-es autópályáról Győrnél az E 85-ös gyorsforgalmi út leágazásról, majd a 86-os és 84-es főútvonalakról kb. 2 óra alatt érhető el a Bajor Panzió Bük

http://www.buk.hu

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja vendégeitt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel.

Bővebb információ a következő oldalon található nyitvatartásról, elérhetőségekről:

http://bukfurdo.hu

 

 

 


Sopron

Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re, a Bajor Panziótól pedig kb 45 km-re található. Az ország egyik legősibb ékszervárosa. A város egyesíti magában a múltat és a jelent, hidat alkotva az ország és nyugati szomszédai között, kaput nyit a hozzánk látogató belföldi és külföldi vendégek előtt, mint azt a város címere is jelképezi.

A város lakói híresek vendégszeretetükről és lakóhelyükhöz való hűségükről is. Ezt jelképezi a Sopron szimbólumán, a Tűztorony déli oldalán található Hűségkapu, mely az 1921-es népszavazás emlékét idézi fel.

A természeti környezet üdítő, gyógyító hatású alpesi levegő, erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő közelsége - Sopront valóban hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé avatja. A várostól délre eső dombvidék, a Lővérek, Sopron legszebb, legelőkelőbb üdülő negyede, melynek varázsát a csendes erdők, fenyvesek, tölgyesek, gesztenyések, májusi gyöngyvirág, augusztusi ciklámen adja.
További vonzerőt jelentenek a Soproni borvidék minőségi borai, így a város egyre híresebb lesz azok között is, akik szomjukat nemes borokkal kívánják enyhíteni.

http://www.sopron.hu


Kőszeg

A Kőszegre látogatók Magyarország ékszerdobozának hívják Kőszeget, ahová mindig érdemes visszatérni. Mindez a gyönyörű környezet, a szubalpin klíma, a számtalan történelmi emléknek köszönhető. Büktől, Panziónktól mindössze 20 km-re fekszik.

Kőszeg a gazdag történelmi hagyományairól, szinte sértetlen állapotban megőrzött történelmi építményeiről vált híressé. Magyarországon talán egyedülálló jelenség a becsületkassza, amibe a kapuk elé kitett zöldség és gyümölcs árát lehet tenni. Az itt élő emberek megbízható vendégszerető emberek.

http://www.koszeg.hu


Sárvár

Sárvár, hangulatos, látnivalókban gazdag, gyógyvizéről ismert kisváros. Bük-Bükfürdőtől csupán 25 km-re található.

A fürdő különlegességét és egyediségét a kiváló gyógyvíz és a széleskörű gyógyászati kezelések mellett a napjainkban egyre népszerűbbé váló wellness jelleg adja. Fürdőzés után érdemes elindulni a városban és megismerkedni műemlékeivel, történelmével, hagyományaival.
Azok a vendégek, akik ellátogatnak a Nádasdy várba, megismerkedhetnek a vár, valamint a magyar huszárság történetével.A kiállítások megtekintése után pedig kellemes sétára nyílik lehetőség a várkert arborétumában. A város vonzerejét olyan színvonalas kulturális programok növelik, mint például a már évek óta megrendezésre kerülő nemzetközi folklórfesztivál, a nemzetközi fúvóstalálkozó, a Simon - Júdás országos kirakodóvásár, vagy a Históriás napok.

http://www.sarvar.hu

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. Az élménymedence egész évben különleges fürdőélményt kínál pezsgőfürdővel, masszázsfúvókkal, fekvőpadokkal, gejzírrel, sodró folyosóval, víz alatti láb- és testmasszázzsal.

Érdemes ellátogatni a Szauna-világba is, ahol aromakabinok, gőzfürdők, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzös szauna és Kneipp-medence nyújtanak felüdülést. A Mediterrán kert azon látogatók igényét kívánja kielégíteni, akik a medencetértől elkülönülve, csendes, nyugodt környezetben szeretnének kikapcsolódni, relaxálni. A fürdő egyik legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz.Az egyik az 1200 m mélységben található, 43°C-os alkáli hidrogén-karbonátos víz, amely mozgásszervi betegségek, reumatológiai panaszok kezelésére, valamint sportsérülések, törések, ortopéd műtétek utáni rehabilitációra alkalmas.A másik a 83°C-os magas sótartalmú gyógyvíz, melynek nagyon kedvező a hatása egyes nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állítják elő a híres Sárvári Termálkristályt.

A kalandmedence kalózhajóval, vízi várral és bébipancsolóval a gyermekek birodalma.

A fürdő sokszínű wellness kezelésekkel áll a vendégek rendelkezésére. Az országban egyedülálló terápia a tibeti hangmasszázs, amely segít megszabadulni a mindennapi gondok okozta stressztől, visszaállítja a test és a lélek harmóniáját.

http://www.sarvarfurdo.hu


Szombathely

A Bajor Panziótól 26 km-re lévő Szombathely Vas megye székhelye, Nyugat-Dunántúl meghatározó városa.

Szombathelyt Claudius római császár alapitotta Kr. után 43-ban Colonia Claudia Savaria ( Savaria Claudius gyarmata) néven.

A legenda szerint itt kiáltották ki császárnak Septimus Severust, de a Coloniában sokszor megfordult Marcus Aurélius és Constantinus császár is. Itt született Márton is, aki később Tours püspöke lett, s akit halála után szentté avattak.

A történelmi belváros a mai napig megőrizte középkori alakját.

Fő tere egy piactér, ahol heti vásárokat tartottak. Innen kapta a nevét Szombathely, a heti vásárokat szombaton tartották.

http://www.szombathely.hu


Fertőd

Fertőd a Hanságtól délre fekvő országos hírű község, Bük-Bükfürdőtől mintegy 40 km-re fekszik. Itt található Magyarország egyik legszebb barokk kastély együttese, mely műemléki és kultúrtörténeti szempontból egyaránt kiemelkedő.

Fertőd és környéke látnivalóit, 2001. óta a "világörökség" részévé nyilvánították. Gyönyörködjön a tájban, csodálja meg történelmi emlékeit, és kikapcsolódásként ismerje meg a táj gasztronómiáját.

http://www.fertod.hu

Esterházy-kastély

Építtetője Esterházy Miklós herceg, császári tábornagy volt. Barokk stílusban épült 1764-1766-ban. Vendégeskedett itt sok más mellett, Mária Terézia és II. József is.

A kastély fekvése és a díszparkja Versailles-t idézi, az építmények pedig a schönbrunni kastélyt. Gyönyörű a kovácsoltvas hármas kapu, amely a kastély udvarába vezet. A díszpark U alakban öleli körül az épületegyüttest, közepén szökőkút áll. A kastély déli oldalán terül el a 230 hektár kiterjedésű park.

A második világháborúban a kastély és berendezése is súlyosan megrongálódott. 126 szoba helyreállítása folyamatosan történik. Az épület értékesebb részeit már restaurálták.

http://www.esterhazy-kastely.com


 
Vissza az előző oldalra!
Bajor Panzió , Felnőtt barát Bük-Bükfürdő 12+ - MagyarBajor Panzió , Felnőtt barát Bük-Bükfürdő 12+ - németBajor Panzió , Felnőtt barát Bük-Bükfürdő 12+ - angol